Омъжена учителка по биология е обвинена, че е правила секс в колата си с психично болен ученик повече от дузина пъти след училище. 33-годишният Санди Каразас-Пинез е имал сексуални отношения с 16-годишен ученик, чиято самоличност не се съобщава, в училището Бионди в Йонкърс, в щата Ню Йорк.

Връзката е открита от майката на тийнейджъра, която е казала пред репортери, че е намерила неподходящи текстове, голи снимки и еротични снимки между двамата на телефона му.

Училището се управлява от организацията с нестопанска цел Rising Ground. Учителката в крайна сметка е уволнена по-рано този месец, съобщава New York Post .

В едно от съобщенията на учителя до детето, докато двамата са прекратявали връзката си, пише: „Знам, че за мен няма да е лесно, ще ми липсват твоите целувки, прегръдки и всичко останало“. 

В един момент омъжената учителка изпратила съобщение до тийнейджъра, молейки го да ѝ отговори след зимната ваканция. 

„През цялата ваканция ме изключи и единственият път, когато се свърза с мен беше, когато искаше да мастурбираш или да ми кажеш, че се влюбваш в други учители. . . “, гласи друго съобщение, за което се твърди, че омъжената учителка по биология е написала през януари. 

„Аз не съм задник без чувства, ти ме нарани и продължаваш да го правиш. ГРИЖА МЕ Е ЗА ТЕБ!! Не разбирам как можеш да се съмняваш в това“, гласи още съобщението.

Други съобщения, открити от следователите, разкриват степента на връзката им.  

„Липсва ми твоето докосване и целувки, няма да излъжа. Също така ми липсва да те видя как мастурбираш, звуча като перверзник“, пише Каразас-Пинес. 

Учителката пише още: „Обикновено предпочитам много по-възрастни мъже. Да, ти си лудото изключение.

Тя също каза в един момент, че „е много гадно, че камерата в класната стая работи“. 

'Изяж ме? Правил ли си го преди?', пита тя в друго съобщение. „Накара ме да повярвам, че си много скромно момче, но всъщност си доста опитен и обичаш да експериментираш. Дори мога да кажа, че ме биеш в това", гласи друго съобщение.

Майката на 16-годишното момче каза, че синът й страда от шизофрения и психично разстройство. 

„Това е изнасилване на дете с психично заболяване“, каза майката пред The ​​Post.  

Сега тя настоява за последици и за повече защити за младите момчета. 

„Като общество трябва да дадем приоритет на безопасността на децата, които са психично болни, и момчетата, които са сексуално насилвани“, категорична е тя. 

Каразас-Пинез категорично отрича обвиненията и казва. „Дори не знаех, че срещу мен има такива обвинения". „Той ми казваше, че ме обича, а аз просто му кимах с глава“ Жената каза, че следователите не са се свързали с нея", добавя тя. 

Тя твърди, че тийнейджърът се качва в колата й само защото я е помолил за превоз и „в онзи ден е валяло сняг“.

В отговор на голите снимки, които тя му е изпрати, Каразас-Пинез твърди, че тийнейджърът ѝ бил откраднал паролата за телефона, откъдето ги е свалил.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук