Моделка от бразилския град Сао Пауло се омъжи за себе си, но след месеци се влюби в мъж, повярва в любовта и реши да се разведе, пише Daily Star.

През септември 33-годишната Крис Галера обяви, че й харесва да е сама и не я притеснява липсата на партньор. За да докаже думите си, тя се омъжи за себе си.Бракът й обаче не продължи дълго и почти три месеца след сватбата Галера се замисли за развод. Тя признава, че е срещнала мъж и започнала да се влюбва в него.По думите на моделката, именно фактът, че се е омъжила за себе си, е направил възможна срещата й с „някой друг специален” човек.
 

По време на брака си тя осъзна, че е жена, която може самостоятелно да изгради живота си и да бъде щастлива, независимо от външни обстоятелства.„Стигнах до момент, в който узрях, осъзнах, че съм силна и решителна жена. Винаги съм се страхувала да бъда сама, но осъзнах, че трябва да се науча да се чувствам добре със себе си. Когато това се случи, реших да го отпразнувам”, обясни през септември решението си да се омъжи за себе си красавицата.