Лондончанка покри тялото си с татуировки по време на пандемията от коронавирус и разкри значението им, пише The Sun.

Според материала 38-годишната Никола Съливан е направила първата си татуировка на 17-годишна възраст. „Бях много притеснена, когато за първи път дойдох в салона. Татуирах феята на Disney Tinker Bell на гърба си. Сега ми се струва, че беше толкова детско. Не осъзнавах, че татуировката ще остане с мен до края на живота ми “, признава тя.
 

На 19-годишна възраст англичанката ражда дъщеря. Поради това тя отпечатва името й на крака си на китайски. Според Съливан обаче най-важна за нея е татуировката на ребрата под формата на рози. „Почти умрях, раждайки близнаците си, беше ужасно време, затова исках да виждам нещо върху себе си, което да ми напомня за този ден“, споделя героинята от материала.
 


През 2010 г. бащата на жената почива и тя му посвещава ръкава си. Според нея татуировките й помагат да се справя с трудни емоции и да потиска тъгата в себе си. И така, от началото на пандемията на коронавируса, Съливан е покрила с татуировки почти цялото си тяло, с изключение на лицето. „Това беше моят начин да се справя с пандемията и 2020 г. се татуирах всеки ден в продължение на две седмици и половина“, каза англичанката.

През това време жената си прави най-различни татоси. Например цитати, свързани с нейните деца, костюми с карти, защото тя е играла покер в миналото, броеница, откакто е била отгледана католичка, цвете лотос, изумруд под гърдите й и ангелски крила над слабините.
 


Съливан обясни, че не съжалява за татуировките си. „Подходих разумно към новите татуировки и разбрах, че те ще бъдат с мен до края на дните ми. Никога няма да съжалявам за тях. Всяка рисунка разказва своя собствена история. Моят живот и тялото ми са уникални за мен “, подчерта жената.

Превод: БЛИЦ