Професорът по математика в римския университет "Ла Сапиенца"Руджеро Фреди се оказал популярен герой от гей порно филми, който бил разконспириран от неговите студенти, пише в. "Дейли мейл". В продукциите с ниско художествено съдържание Фреди фигурирал под артистични псевдоним Карлос Мази. Всичко започнало с невинно селфи, което Руджеро сам пуснал в мрежата.

С него той се представил гол до кръста като напомпан с мускули мачо. Но някой от неговите студенти, който не бил безразличен към гей порното, след известно време се сетил, че го е гледал в съвсем друго амплоа.
 
Новината бързо се разпространила сред студентите и те започнали да търсят неговите стари XXX филми.

Преди да стане професор, Фреди с охота се снимал в порно продукции с мъже. За да спечели повече пари от участията си, той заминал за САЩ. В Сан Франциско Руджеро се снимал в два порно филма, в които играл главната роля. Когато се завърнал отново в Италия през 2013 г., той получил магистърска степен по математика.
 
Преподавателят не се срамувал от своето минало. От порно участията си той спечелил доста пари, а и снимачния процес намирал за много увлекателен. Сега се гордеел и с двете си професии,тъй като "те отразявали същността на неговата личност".