В мрежата се появи снимка на терориста, който помете с джип десетки на мост в Лондон, а след това наръга полицай пред британския парламент. Мъжът бе ликвидиран от въоръжен служител на реда, след като нахлу на територията на парламента.
По последни данни, нападателят може да е жив. Британските медии съобщават, че час след атаката парамедици са оказали доста интензивно първа медицинска помощ на мъж, за който се смята, че може да е нападателя. След това мъжът е бил качен в линейка, като има възможност той все още да е жив.  

Вестниците "Дейли Мейл" и "Мирър" разпространиха СНИМКИ, на които, както се предполага, полицаи натоварват тялото на ликвидирания нападател.A man, believed to be the attacker, is put on the stretcher and wheeled into an ambulance inside the grounds of Parliament
Също така се появи снимка и на ножа на нападателя. 

По последни данни, нападателят е бил прострелян 3 пъти. В болниците на Лондон е оказана медицинска помощ на най-малко на десет ранени. Жена е била изкарана жива от река Темза. Предполага се, че тя е скочила в реката, за да се спаси от ислямиста. Трима от ранените са френски студенти.

Засега информация за пострадали български граждани не се съобщава. 

Към момента е потвърдена смъртта на двама души. По-рано бе съобщено, че терористът е помел най-малко 12 души на Уестминстърския мост. 


Това е момента, в който се чуват изстрелите, разстреляли нападателя. 

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!