Известната тенисистка Серена Уилямс се оплака, че трябва да напусне дневната и да я предостави изцяло на едногодишната си дъщеря Олимпия. Играчките й заемали почти цялото пространство и това е проблем, който всички родители срещат."Понякога трябва просто да вдигна ръце." Тази майка имаше хол, а сега има стая за игри, кога се случи това", написа 37-годишната тенис легенда под снимката, на която тя прозира в стая, пълна с играчки.Серена очевидно се е предала и се отказала от идеята, че холът трябва да е чист и предназначен за възрастни. Феновете й се идентифицираха с нея.
" Ти поне можеш поне да се движиш в хола, аз не мога да го направя", пише една майка, докато друга изповядва: "Преди четири години махнахме стъклената маса, един ден ще я върна".

"Заради детските играчки, стаята изглежда приятна", "Имам четири деца и мисля, че правя това два или три пъти на ден", "Цялата ми къща изглежда така. Никой няма време за това", "Насладете се на всяка минута, растат преди вие го разберете ", бяха част от коментарите.

Превод: БЛИЦ