Любимата на няколко поколения актриса Джейн Сиймор прекара лятната си почивка на един от найкрасивите курорти в света - Сен Тропе. Джейн, която стана известна с ролята си в сериала "Д-р Куин Лечителката", прекара там няколко дни, в които се наслаждава на прекрасното време.
 

Не може да се отрече, че актрисата изглежда повече от прекрасно за годините си. Тя не крие, че един път е пробвала ботокс, но не се чувствала комфортно и не изглеждала нормално.
 
"Аз съм актриса и за мен е важно всички мускули на лицето ми да се движат нормално, ето защо ботокс и филъри са погрешни", споделя актрисата.

Кои са 7-те най-богати жени в света (ГАЛЕРИЯ)

Тя залага на слънцезащитен крем с голям фактор и носи шапки с периферия и очила, които допълнително крият лицето на звездата. Съветва да поддържаме кожата си чиста, да я ексфолираме и мием със студена вода, а след това да използваме подхранващи кремове.
"Искам да дам кураж и на другите дами на моята възраст да не се боят от бръчките", споделя тя.
 
Сиймур цял живот спазва принципа да бъде вярна на себе си. Поради този факт тя счита, че никога не е имала проблем да получава роли с напредването на възрастта.
 
"Никога не съм била по-щастлива", доверява Сиймур.
"Имам си 70-годишен приятел, Дейвид Грийн, който е режисьор и продуцент, имам чудесно семейство. Мисля, че животът се отнесе добре с мен", откровена е тя.

 Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Джейн е майка на четири деца - на Катрин 37, Шон 33, и на 23-годишните близнаци Джон и Кристофър.

Как изглежда Джейн Сиймур по бански вижте в Jenata.blitz.bg.