Работниците от китайска компания са били принудени да пълзят по улицата, след като не успели да постигнат годишните си цели. Служителите лазели на четири крака, докато преминавали през оживения трафик на град Тенгчжоу в следобедните часове, пише "Дейли Мейл", позовавайки се на местните издания .

Пешеходците от града в Източен Китай били шокирани когато се спрели да гледат как работниците се движат напред на ръцете и коленете си.

Всички служители, които пълзели, били жени, работещи за компания, която продава продукти за красота, съобщава btime.com. Групата била водена от мъж супервайзор, който ходел и държал голям флаг, на който било изписано името на фирмата.Двама други работници се разхождали край унизената група, като снимали крайното наказание.

Полицията скоро пристигнала на мястото, повикана от шокирани очевидци. Полицаите поискали от ръководителя на екипа да спре наказанието, преди да му направят устно предупреждение.Кадри от унизителната задача предизвикаха възмущение сред китайските потребители на интернет, които отправиха множество критики към фирмата за отношението с работниците.Един типичен коментар гласи: „Служителите също са хора. Да им дадеш такова неуважително наказание означава, че шефът не е разумен човек.

Друг пита: „Защо след подобно отношение те все още работят в такава компания?

Превод и редакция: БЛИЦ