Баща изпадна в шок след като в 5:30 ч. сутринта откри в гардероба на дома си гол перверзник, уж поканен за секс от 12-годишната му дъщеря. Гостенинът, идентифициран от полицията в Тексас като 42-годишния Кристофър Леонард, най-спокойно казал на потресения татко, че момичето само̀ го поканило вкъщи, като го уверило, че е на 21 г.
 

Оказало се, педофилът и детето си чатили във Фейсбук и Инстаграм. Пред полицията момичето заявило, че мъжът знаел, че тя е малолетна.

 
Полицията открила есемеси с неприлично съдържание в телефона на Леонард, които той пратил на детето. Според разследването извратенякът дошъл неканен в къщата, уж за да говори с момичето, чийто баща същата вечер останал да спи при приятел, преживял наскоро обир в дома си.
 
Рано сутринта на 2 ноември миналата година той се прибрал вкъщи, за да се подготви за работа. Външната врата обаче била заключена, затова бащата почукал на прозореца на най-малката си щерка и я помолил да му отвори.
 
Издадена е заповед за ареста на Леонард, който има криминално досие още от 1993 г. Този път той е обвинен в съблазняване на малолетна в интернет. "Този буквално е промил мозъка й", констатирал потресеният баща, който призова родителите да следят с кого общуват децата им в интернет.