Жителка на град Си Рача в Тайланд отрязала пениса на съпруга си със сатър, след като разбрала за изневерите му. 24-годишната Каруна Санусан, разказала на полицията, че тя изчакала, докато 40-годишният й съпруг Сирипан се събуди от сън и след това грабнала сатъра и му отрязала пениса, информира "Дейли Мейл".
Ядосаната от изневерите съпруга след това изхвърлила отрязания пенис през прозореца на спалнята, за да предотврати лесното му намиране, докато Сирипан агонизирал сред собствената си кръв.Съседите чули воплите от болка на мъжа и се обадили на полицията, която пристигнала в дома на семейството.

Те намерили отрязания пенис и го сложили в кутия с лед, за да може хирурзите да го поставят, но медиците обяснили, че в случая това е невъзможно.Сирипан бил закаран веднага в близката болница, докато Каруна била арестувана. Съпругата, родена в Камбоджа, беше снимана от репортери как седи спокойно, докато е разпитвана от полицията.

Тя разказала на служителите, че наскоро разбрала, че съпругът й се вижда с различни жени.

Тя казва: "Аз и моят съпруг работим заедно, продавайки органични зеленчуци. Започнах да го подозирам, че има афера. Винаги съм го виждал да флиртува с много момичета и имах представа какво прави. Уверих се, че има отношения с други жени и тогава реших да му отмъстя като му отрежа пениса".От полицията обясняват, че мъжът е загубил много кръв и сега е под строго медицинско наблюдение и никога няма да може да използва пениса си. Лекарите казват, че клетките в пениса са мъртви, тъй като те са били изложени твърде дълго от тялото му. Той ще бъде с увреждания до края на живота си.Полицаите са задържали Каруна като е започнато съдебно дело и тя е възпрепятствана да вижда съпруга си.

Превод и редакция: БЛИЦ