Жена от Израел, попаднала в катастрофа, останала невредима благодарение на силиконовите си гърди. Инцидентът станал преди около две седмици, когато жената пътувала с колата с мъжа си и двете си деца, съобщи NEWSru Israel. При челния удар въздушната възглавница се отворила рязко, ударила жената в гърдите и избухнала.
Жената запищял от острата болка. Тя била убедена, че има счупени ребра. Откарали я в болница, където лекарите установили, че жената не само, че няма нищо счупено, което е неизбежно при удари с подобна сила, но няма и по-силни натъртвания. При прегледа лекарите констатирали, че животът на жената е бил спасен от силиконовите импланти, които влезли в ролята на въздушна възглавница. Поемайки цялата сила на удара върху себе си, те се спукали.
Жената увеличила бюста си преди година. Била доволна от резултата – силиконовите импланти, всеки с обем от 400 куб. см, я правели още по-чаровна. Сега тя се убедила, че силиконовите гърди са нещо не само красиво, но и практично и затова решила да си направи повторна пластична операция. “Амортизираните” импланти били заменени с нови.
Newsru припомня, че това не е първият случай, при който силиконовите гърди спасяват живота на израелка. През 2006 г. благодарение на имплант по време на ракетен обстрел оцеля жена от град Нагария. Осколки попаднали в гърдите й. Едната била извадена при операцията. След изписването от болницата обаче момичето забелязало, че формата на гърдите й се е променила и отишло в болница. При изследванията било установено, че друга осколка е останала в силикона. /БЛИЦ