Бившата звезда на "Дисни" Бела Торн доказа, че има много таланти, освен актьорството, пеенето и писането на песни. Сега тя може да добави и думата "режисьор" към постиженията си, пише DailyStar.

Бела Торн записа първия си филм за възрастни като зае именно тази роля. 
Тя работи с известния порно сайт Pornhub, а първото и видео за него е озаглавено "Тя и той" и обяснява, че лентата е изключително красива. 

Родената във Флорида Бела разкрива и предизвикателствата пред заснемането на филма. Тя разказва, че никога до сега не е участвала или заснемала кадри, на които двама души правят истински секс.

"Процесът бе много интересен, защото никога до сега не бях гледала как двама души правят секс пред камера. Беше интересно преживяване. Ако мислите, че порното е неудобно, съжалявам, че се чувствате така. Но не карайте и другите хора да се чувстват неудобно от него", посочва Торн. 

Актьорите в лентата са Абела Дейнджър и Смол Хендс (в превод "малки ръце"), чиято история проследява проблемите при модерните двойки. "Тази връзка между мъж и жена е борба за доминантност", обяснява бившата звезда на Дисни. Вицепрезидентът на порно сайта, който излъчва филма е очарован от креативността и въображението на 21-годишната холивудска звезда. Превод: БЛИЦ