Преди дни музикалният свят потъна в скръб след новината, че красивата кънтри певица Кайли Рей Харис е загинала при автомобилна катастрофа. Същата вечер рухна целият свят и на един мъж – смел пожарникар, който загуби любимата си дъщеря.

Мария Круз от Таос, САЩ, се връщала от работа, когато колата й внезапно била връхлетяна от джип. Въпреки че била с предпазен колан, издъхнала на място.

Красива певица публикува монолог за смъртта и загина в катастрофа 

Шофьорът, който се забил в колата на Мария, бързо позвънил на пожарната, спешна помощ и полицията, пише „Дейли мейл”.На мястото на произшествието бързо пристигнал спасителят Педро Круз, който бил близо до инцидента. Мъжът се славел със своето спокойствие и професионализъм. И двете му качества обаче се изпарили в момента, в който разбрал чия е размазаната кола.Той измъкнал безжизненото тяло на жертвата, за да се убеди, че това е дъщеря му Мария."Мария беше добро и невинно момиче, което обича всички и винаги бе готова да помогне. Тя ни напусна прекалено скоро, а животът беше пред нея”, коментира най-добрата приятелка на жертвата Марлин Ромеро.

По предварителни данни, главен виновник за катастрофата е Кайли Рей Харис, която пътувала към Таос, за да участва във фестивал. Красавицата има сериозни глоби за шофиране в нетрезво състояние.

30-годишната изпълнителка е била много изморена заради продължителното пътуване и емоционално нестабилна.

Превод: БЛИЦ