Случаят на съпруг, който изневерява и има афера не с кой друг, а с бащата на жена си, стана вирусен, когато ранената Камил Оливиера публикува снимки и видео, потвърждаващи връзката на любовниците в социалните медии.

 

Въпреки че цялата история е от Бразилия, тази изневяра стана вирусна и мина всички граници, така че хора от цял ​​свят коментират аферата между бащата и зет му.

Камилия обяснява в социалните мрежи, че взела назаем телефона на баща си, когато видяла разговора му със съпруга ѝ. Тя остана шокирана, когато видя с каква емоция и нежност си пишат двамата. Подозирайки, че между тях има нещо повече, тя преровила галерията на баща си и открила интимни снимки на съпруга си.

"Съпругът ми е тъпанар, който ми изневерява с баща ми", обяви ядосаната жена в профила си във Фейсбук.

Това не беше краят на нейното отмъщение. Не и стигнало да покаже публично какво ѝ е причинил съпругът ѝ, ами решила и да го накаже. От яд запалила колата на мъжа си, защото я дал на баща ѝ.

След това Камилия направила екранни снимки на тяхната кореспонденция и я разпечатала цялата и я публикува из целия Сао Пауло, издигайки скандала на следващото ниво. Всичко това е документирано в социалните мрежи, а видеото с палежа на колата предизвикало особено бурни реакции.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук