Службите, които все още продължават да разследват смъртта на младата двойка от Тексас, издъхнала от неизвестно заболяване по време на ваканцията им на о. Фиджи, вече не изключват хипотезата, че е възможно двамата да са били отровени.

В момента разследващите проверят профилите им в социалните мрежи в опит да открият някаква следа, която би довела до разплитане на мистериозния случай. Засега властите проучват видео, направено в един от ресторантите на острова, където двойката е вечеряла. Именно във въпросното видео полицията се надява да открие нещо подозрително, което да даде нова посока в разследването.

Дотук здравните власти категорично изключиха възможността двамата да са издъхнали вследствие от някаква инфекция или вирус и на този етап са се насочили към отровата като възможна причина.

,,Заявиха ни, че вече разследват възможността, че може би са били отровени или че са погълнали храна, която е била отровена'', сподели пред една от американските медии близка до семейството.

Иначе от американското посолство съобщиха, че се очаква до края на седмицата тленните им останки най-сетне да бъдат транспортирани до САЩ. Двамата съпрузи починаха в края на май.