Помощничката на министър от партията на торите се оказа елитна проститутка. Секретарката на 44-годишния министър по въпросите на Брекзит Доминик Раб предлагала сексуалните си услуги на ескорт сайт, съобщава Daily Mail.

За тайната заработка на Ребека Тот става известно, след като с нея се свързва репортер под прикритие, който се представя за богат клиент. 20-годишното момиче се срещнало с него в петзвезден хотел два пъти, получавайки всеки път по 750 лири за услугите си. По време на разговора си с "клиента" тя се хвалела, че знае всяка стъпка на шефа си и дори се разсмяла на предложението на репортера някой ден да правят секс върху бюрото на Доминик Раб.

"Знам за него всичко, всяко негово движение. Знам дори къде ще бъде днес, утре, вдругиден, всичко", похвалила се Ребека.
Когато журналистът попитал Ребека какво е готова да направи за парите, които й е платил, тя отговорила: "Всичко, което сте готови да ми предложите!"

В момента се води разследване по случая. Освен това разобличаването на секретарката е накарало Службата по безопасност в MI5 да провери дали "професията" на Ребека не е довела до там, че да е създала предпоставки за потенциална заплаха както за Великобритания, така и за политика.

В началото на кариерата си Ребека се подавала повече на надеждите. Не отишла в колеж, а още 16-годишна постъпила на държавна служба.

След като й предложили служба на пълен работен ден, тя споделила историята на успеха си в рекламни видеа, а партията на Торите по същото време споделила в пост в Туитър колко много се гордее с младата си сътрудничка.

Превод БЛИЦ