Ким Кардашиян посети Ватикана „гола“. Потребителите на социалните мрежи се шашнаха от образа и се пошегуваха, че 40-годишният модел се е опитала да съблазни папата.

Ким избра вталена бяла дантелена рокля с отворени рамене, която е изрязана отзад и отпред. Тя допълни образа си със сандали и слънчеви очила в стила на 90-те.

Но явно звездата е забравила, че дрес-кодът на Ватикана забранява да се появява на територията й с горнища без ръкави, с къси панталонки или къси поли.

Когато феновете видяха Кардашиян в откровения тоалет, те я нападнаха с критика в социалната мрежа Twitter. Мнозина нарекоха това поведение неуважително.


"Загубили ли сте напълно достойнството си? Разбираме, че правилата за благоприличие са ви чужди, но защо да показвате вашите форми във Ватикана", написа един от потребителите.

„Пренебрегвате елементарните норми на етикета и обиждате чувствата на вярващите“, каза друг потребител.

Но моделката бързо отговори на критиките - оказва се, че тя е имала яке със себе си. Тя написа за това в профила си в Instagram. Тя отбеляза, че не е обидила Светия престол с неподходящо облекло - при посещението на катедралата „Свети Петър“ и Сикстинската капела тя е носила кожено наметало, което е покривало всички голи места.

„Не се притеснявайте, спазих дрес кода и се покрих изцяло в Сейнт Петър и Сикстинската капела“, написа звездата.

Ким Кардашиян също разкри, че турът във Ватикана е „невероятно изживяване“. Освен това звездата се похвали, че заедно със своите спътници е успяла да влезе в частни фондове и да види различни видове дрехи на папите, съхранявани там от 1500 г. насам.

Превод: БЛИЦ