Майка на ученик от американския щат Тенеси публикува в интернет видео, в което синът й, със сълзи в очите си, разказва за тормоза на своите връстниците.
Кийтън Джоунс, ученик от гимназията, разказа, че неговите съученици му се подиграват ​​заради грозния му нос, поливат го с мляко и слагат храна в дрехите му. Момчето признава, че изобщо няма приятели.

"Защо те ме тормозят? Какъв е смисълът? Защо те намират за смешно да хванат невинен човек и да издевателстват над него? Това е Ненормално!"

"Хората са различни, не е нужно да ги критикувате заради това. Това не е тяхна вина. Ако са ви се присмивали, не позволявайте това да ви убие. Просто останете силни. Ще бъде трудно, но един ден всичко ще се подобри ", казва момчето.

След като и сестрата на Кийтън публикува този видеоклип в социалната мрежа, клипът стана популярен и привлече вниманието на известни личности.Известни актьори, спортисти и певци стартираха акция с хаштаг #StandWithKeaton и изразиха съчувствието си към ученика. Много звезди пожелаха момчето да бъде непоколебимо и се възхитиха на смелостта му да разкаже за проблема си пред камерата.

 "Сърцето ми бе разбито днес. Бъдете по-добри към другите ", пише певицата Кати Пери.

- Сърцето ми страда, докато го гледам. Кийтън, ти си много силен щом можеш да разкажеш всичко това"- казва Енрике Иглесиас.Капитан Америка — Крис Еванс покани Кийтън на премиерата на новите "Отмъстителите", а Доналд Тръмп-младши го нарече невероятно смел.  

Актьорът Марк Ръфало нарече момчето супергерой като обясни, че и той е бил подиграван в детството му.Футболистът от НФЛ Тайлър Бърд обеща на Кийтън да го посети в училището му заедно с приятелите си. Така че едва ли вече, тийнейджърът има за какво да се притеснява от училищните хулигани.  

Превод и редакция: БЛИЦ