Сватбени камбани ще бият много скоро за Тифани Тръмп, най-малката дъщеря на Доналд Тръмп. Тифани обяви годежа си с Майкъл Булос в последния ден на баща й като президент на САЩ. Вероятно този момент не е случаен.

Възможно е по този начин най-малката дъщеря Тръмп да се е надявала да отклони вниманието от политическите събития през последните седмици или може би просто не е искала повече да крие добрите новини.

Постът й в Instagram беше придружен от символична снимка, направена на територията на Белия дом.

„За мен беше голяма чест да празнувам важни събития, исторически събития и да създавам спомени със семейството си в Белия дом, включително годежа ми с прекрасния ми годеник Майкъл! Чувствам се много щастлива и очаквам с нетърпение нова глава в живота си “, написа булката.

Не се знае много за избраника на мис Тръмп. Романсът на Майкъл и Тифани стана публичен през 2018 г., когато двойката за пръв път попадна в обективите на папараците.

Булос е с четири години по-млад от булката и също като нея е израснал в голямо семейство. Родителите на Булос притежават компания за милиарди долари в Нигерия.

Годежът на влюбените, който се състоя в розовата градина на Белия дом, беше подплатен от 13-каратов диамант с изрязан изумруд, за който Майкъл специално летя за Дубай.