Украинската астроложка Юлия Опалат направи прогноза за Украйна за 2022 година и за съветника на ръководителя на кабинета на президента Володимир Зеленски – Олексий Арестович. Това съобщава УНИАН.

Според нея Арестович е истински Лъв, който се управлява от планетата Слънце. Той е самоуверен, бързо мисли и анализира. Опалат отбеляза, че лидерските качества най-често водят Лъвовете в политиката, което Арестович успешно доказва.

Но Каролина, четец на таро, отбеляза в, че опасност очаква Арестович в близко бъдеще. В същото време тя е сигурна, че всичко ще свърши добре за него и докато Украйна има такива оръжия като Арестович, враговете няма да могат да спечелят кървавата война.

Ясновидец от офиса на Зеленски посочи датата, когато руските войски ще молят Киев за пощада ВИДЕО

„Краят на април и началото на май е доста опасен период за него. В същото време той направи известна рокада, за да избегне опасността, надвиснала над него. 

На мястото на враговете му бих се страхувала: докато Украйна има такива оръжия като Арестович, враговете няма да могат да спечелят тази война. 

Две години той ще бъде на върха на способностите си и Вселената ще му помага в осъществяването на плановете му“, каза експертът.

Превод: БЛИЦ