Майката на две деца получи травми несъвместими с живота, след като се опита да си направи селфи, докато кара велосипед. Аварията е станала само на 100 метра от дома ѝ, когато 41-годишната Кармен Гринуей, която е работила като графичен дизайнер в компания заедно с мъжа си се е връщала от празненството по случай рождения ден на майка си, пише в. "Дейли Мейл".

На купона в Лондон Кармен изпила два коктейла и четири чаши вино. Освен това жената не носила каска. Затова, когато тя хванала кормилото с една ръка, а с другата телефона, за да си направи селфи, тя не се справила с управлението на двуколесното возило и сериозно си ударила главата. След шест дни Кармен починала след епилептичен и сърдечен пристъп. "Мина известно време, след като тя дойде в съзнание след падането. Събуждайки се, тя стана много агресивна и крещеше, че иска да се прибере у дома. Кармен никога не се е държала така. От ухото ѝ течеше кръв, която спря преди линейката да пристигне", разказва нейна приятелка.  

Фото © Facebook/Carmen Greenway

 

Кармен била приета по спешност в главния травматологичен център на болницата Света Мария в Падингтън. лекарите диагностицирали две счупвания, контузия, както и увреждания на мозъка. Докато е била в спешното Кармен е била ще в съзнание, но се оплаквала от силна болка в главата. Бил ѝ е даден морфин.  

Фото © Facebook/Carmen Greenway

Впоследствие в мозъка ѝ били намерени два мехура. Тогава лекарите взели решение да спрат да ѝ дават морфин, за да разберат всичките симптоми, но сърцето на Кармен не издържало.  


Превод и редакция: БЛИЦ