Мъж изскочи на сцената на Евровизия в Киев и свали панталоните си, докато победителката от миналата година Джамала пееше на сцената. Оказа се, че той е известен украински "шегаджия" и журналист. Името му е Виталий Седюк и е известен с подобни свои изяви, от които са си патили Брад Пит, Ким Кардашиян, Уил Смит и Леонардо ди Каприо.

Това бе само единият от комичните гафове на тазгодишната "Евровизия". Младежът, загърнат с австралийското знаме, изскочи на сцената. Той направи кръг на бегом около певицата, свали си панталоните, остана по голи задни части, и в този момент охраната го залови, пише Вести бг.

Джамала изпълни песента "1944", с която победи на миналогодишния песенен конкурс, който се проведе в Стокхолм.

От 2015 година насам Австралия взема участие в конкурса за най-добра европейска песен, а другата страна извън континента, която има участие, е Израел, и то 1973 г. Причината за участието на Австралия е проста - националната телевизия SBS е част от Европейския съюз за радио и телевизия, което е правилото за участие в конкурса "Евровизия".


Представителите на Румъния пък ще бъдат запомнени с многострадалния опит за целувка. Феновете направо избухнаха, след като видяха как рапъра Алекс Флореа се приближи и опита да осмуче певицата Иленка, която въобще не подозираше за намеренията му.  

 

Особено много подигравки в социалните мрежи отнесе участникът от Хърватия: 

Неговата песен "My friend" беше полудует, като и двата гласа бяха негови. Той съчетаваше оперно и поп пеене. 

Португалецът, който победи, също не беше пожален: