26-годишната Анджелика Дхондуп от щата Юта в САЩ е станала жертва на смъртоносна автомобилна катастрофа само няколко часа след сватбата си, съобщава People.

Американката се омъжила в петък, 6 август. След тържеството булката заедно с нейния 20-годишен брат се отправили към дома си, за да занесат сватбените подаръци, а след което възнамерявали да продължат празненството.Когато братът и сестрата се движат по шосето, пред тях внезапно изскача пикап. Последвал е челен сблъсък, при който Дхондуп е загинала на място.

Един шофьор видял инцидента и спрял, за да помогне на пострадалите. В този момент водачът на пикапа откраднал колата му и избягал.Според полицията шофьорът на пикапа е мъж на име Манауре Гонзалес-Реа. Той е обвинен в шофиране в нетрезво състояние, безразсъдно шофиране с причиняване на смърт, бягство от мястото на произшествието и кражба на автомобил.Роднините на починалата са започнали да събират средства за организиране на погребението, както и за наема на дома и нуждите на децата на Дхондуп, тъй като тя е имала двама сина. 

"Тя не е успяла да живее в брак дори 24 часа, а вече оставя след себе си овдовял съпруг, двама млади красиви синове и момиче, което щеше да осинови след седмица. Просто е невъзможно да повярваме, че се случва всичко това", пишат близките на Дхондуп.

Превод и редакция: БЛИЦ