Жител на китайския град Шанхай влезе в затвора за две години, след като любовниците му, от които измъкнал 100 000 юана, разкриха измамата му, съобщава SCMP.

През февруари въпросният господин Хе Шивей и жена на име Чен Хонг излезли на вечеря. Двамата изпили голямо количество алкохол, след което отишли в дома на китайката.

Възползвайки се от факта, че любимият й е заспал, Хонг проверила телефона му и открила много съобщения от друга жена, която настоятелно питала защо не отговаря на обажданията й.

Чен се свързала с неочаквано появилата се съперничка на име Сяо Фанг, която й съобщила, че живее с Шивей и последният обикновено прекарвал нощите при нея.

След кратък разговор двете дами разбрали, че китаецът смятал да се жени и за двете.

На следващата сутрин с Чен Хонг се свързала друга жена, която заявила, че също е приятелка на Шивей.

Когато палавият китаец се събудил, Хонг настояла да й върне парите, които му дала по-рано на заем, но той отказал. Няколко часа по-късно трите измамени дами се появили в полицейското управление и дали показания срещу общия си любовник.

В хода на разследването станало ясно, че Шивей се срещал с Хонг от 2021 г., с Фанг - от юни 2022 г., а с третата жена – от октомври 2022 г., като от всяка една от тях е взел на заем големи суми пари и не ги е върнал.

Измамникът на свой ред признал, че смятал да се раздели с една от жените, а с другите две се срещал само заради секса.

Той им казал, че работи в магазин за мобилни телефони, но когато две от тях опитали да го намерят, той не бил там.

По-късно полицията установила, че Шивей е напуснал работата през 2020 г. и оттогава не се е задържал много на едно място. Парите, които измъкнал от любовниците си, използвал, за да изплати дълговете си.

Месец, след като изпратили общото си гадже в затвора, трите любовници, които в хода на разследването станали приятелки, заминали заедно на пътешествие в чужбина.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук