На един телевизионeн канал в програмата Botched, където професионалните специалисти в областта на пластичната хирургия са призовани да помагат на тези, които са пострадали от хирургически интервенции или имат някои трудности. Любителката на косплея Имани се оплака от неудобните импланти в областта на седалището.

Според Имани проблемите с имплантите са започнали след 6-8 месеца след пластична операция. Тя обясни, че имплантите в задните части причиняват неудобство, силиконът започнал да се движи и дори можела да се преобърне, когато сяда. Жената се оплакала на специалиста, който е извършил операцията, но лекарят отговорил, че трябва просто да ги свали.

Сега вече имам почти троен задник,  а исках бедрата ми да изглеждат сладки - оплака се Имани на известен пластичен хирург в телевизионно шоу.

„Имплантите за седалището вероятно са най-честата причина за усложнения“, коментира Тери Дуброу.

След като Дуброу прегледа Имани, той обясни, че многоетапна серия от процедури може да й помогне, което ще продължи две години. Жената реши, че в момента тя не може да използва съвета на специалиста, тъй като е на път да роди дете.

Превод: БЛИЦ