Мелиса Блейк е журналистка от Илинойс, САЩ. Нейните материали са публикувани в такива световни медии като CNN и Cosmopolitan. Освен това тя пише блог за хората, страдащи от синдрома на Фрийман-Шелдън. 

Именно заради това и външният вид на Мелиса е малко по-различен. Тя е професионалист в своята област, но в свят, в който е обичайно да се съди за хората по външния им вид, не й е много лесно.

Наскоро Мелиса публикува нов материал, в който изразява мнението си за политиката. Разбира се, имало много хора, които не били съгласни с нея. 

Но вместо да обсъждат позицията на авторката, коментаторите бързо преминали към нейната външност.

За кратко троловете стигнали от глупави обиди до искания да забранят на Мелиса да публикува селфитата си, защото са... "твърде грозни". 

Журналистката, обаче, показала, че не се обижда толкова лесно.

В отговор на всички хора, които я обиждали, Мелиса публикувала няколко селфита в профила си в Twitter. На снимките тя се усмихва не по-малко от обикновено. Това бил нейният начин да покаже, че никакви обиди не могат да я изкарат от равновесие. 

"По време на последните атаки на тролове ми казаха, че трябва да ми бъде забранено да публикувам снимките си, защото съм твърде грозна. Ще отбележа това събитие с три селфита ...", написала тя.Мелиса веднага намира подкрепа от стотици хора по света. Туитът й е репостван 17,5 хиляди пъти и има над 200 хиляди харесвания. 

„Истински изроди са тези, които смятат, че имат право да се опитат да попречат на тази красива жена да публикува селфита. #YouGoGirl“

"Очарователна си! Прави това, което харесваш!"
Това са само част от хората, решили да подкрепят Мелиса. 

Превод БЛИЦ