Успешна моделка разкри, че се е сдобила с „дизайнерска вагина“ преди да позира за списание Playboy.

33-годишната Крис Галера от Бразилия беше в заглавията в миналото, когато се омъжи сама за себе си, след като прегърна идеята, че е сама, само за да се разведе със себе си 90 дни по-късно след среща с мъж.

Но сега тя се готви за фотосесия, която ще бъде представена в австралийската версия на емблематичното списание за блясък.

И като човек, който обича пластичната хирургия, тя не оставя нищо на произвола и е направила  „влагалищно повдигане“, за да поддържа да изглежда красива и долу.


Крис е имала козметични процедури на обща стойност 100 000 долара, преди последната, включително уголемяване на бюста.

Тя си направи и лабиопластика преди дебюта си в Playboy.

Крис коментира: „Поръчах вагинално повдигане, за да се подготвя за снимките. Мисля, че мнозина се фокусират върху пластиката на лицето, гърдите и тялото и забравят за нашата „най-добра приятелка“.

През септември миналата година тя разкри, че "арабски шейх" й е предложил £365 000, за да се омъжи за него и да се разведе със себе си.

Крис обясни: „Той каза в съобщението, че ще предложи зестра от $500 000, за да се омъжа за него след развода.

Моделката каза, че офертата била направена от арабски шейх – почетно отличие, което често се дава на глава или член на кралско семейство в Близкия изток.Крис добави: „Не повярвах. Той написа предложението на английски и това беше единственият начин да го преведа. Вече говорихме веднъж, но честно казано, не се продавам.”

Бразилската красавица също изрази убеждението си, че предложението е сексистко – и беше повече изненадана не толкова от предложението, колкото от многото коментари на омраза, които получи в социалните мрежи.

Тя коментира: „Бях изненадана от съобщенията на хейтърите, но не предполагах, че ще бъда изненадана от подобно сексистко предложение."

Превод: БЛИЦ