Появата на 18-годишния син на британската актриса и моден модел Елизабет Хърли - Демиан на снимката без дрехи изненада мрежата. Съответните коментари се появиха под публикацията му в Instagram.

В архивирана снимка, публикувана в Интернет, манекенът е заснет с гол торс, докато се отпуска край морето. Той е облечен в бели гащи, къси панталонки на райета, както и няколко гривни и часовник. „Откакто е направен този кадър, ям изключително сладолед и сладкиши. Карантина “, написа той под публикацията, която получи повече от шест хиляди харесвания.

Абонатите се възхитиха на атлетичното телосложение на знаменитостта. „Изглежда тренировките наистина си заслужават“, написаха в коментарите.

През декември 2020 г. приликите между 18-годишния Демиан и известната му майка Елизабет Хърли изненадаха феновете. На черно-бяла снимка, публикувана в социалните мрежи, манекенът е заловен с разтворена уста и дълга пусната коса, чиито кичури падат по лицето му. В коментарите феновете отбелязват приликата на сина с актрисата.

Превод: БЛИЦ