Словенската манекенка Мария Кукучова, прочула се като "Убийцата в бикини", излежа само четири години в Испания за бруталното ликвидиране на богатия си любовник - бизнесменът Андрю Буш. 

Очаква се, обаче, след завръщането си в родината тя да изтърпи остатъка от наказанието си.Красивата, 28-годишна манекенка уби 48-годишния Буш през април 2014-та година в луксозното му имение в Испания. Тя получи 15 години затвор.

Сега за свободата на дъщеря си се бори нейния баща Любомир. "Тя е наша дъщеря и ще направим всичко да се върне в Словакия, дори и да трябва да лежи още в затвора, ще знаем, че ни е наблизо", казва баща ѝ. Той е убеден, че словенските служби ще освободят Мария по-рано от предвиденото.

Красивата словенка се запознава със златаря Андрю по време на ревю и живее с него три години в лукс. Двамата обикалят целия свят, той е щедър и внимава нищо да не липсва на любимата му. В крайна сметка обаче се разделят, когато Андрю се влюбва в колежка на Мария.Тогава ревнивата словенка решава да го застреля. Манекенката издебва бившия си любим в резиденцията му в Коста дел Сол, където влиза под предлог, че иска да изясни отношенията си с него. Застрелва го и бяга.Според медиите в Англия тя подготвя убийството заедно с новия си приятел, който също е словенец. Първоначално двамата бягат в Мароко, след това се крият в Словакия

Превод БЛИЦ