Учителка по театрални изкуства от американския щат Флорида е обвинена в това, че е изнасилила посред нощ 15-годишен ученик на задната седалка на автомобила си. 33-годишната Памела Стигър бе арестувана в четвъртък, само моменти, след като е правила секс със своя бивш ученик в колата си, паркирана близо до кръстовище, съобщава Ен Би Си Маями.
Полицай случайно забелязал спряната кола около 02:00 часа, а когато отишъл да провери какво става, той видял на задната седалка учителката и момчето, което било голо от кръста надолу.
 
Властите твърдят, че Стигър е отрекла да е правила секс с момчето. По думите ѝ, в момента, в който полицаят се приближил до колата ѝ, момчето е правило опити да я  да я съблазни. Учителката казала още на полицаите, че тя само се е опитвала „да му даде насоки”.
 
Момчето на свой ред е разказало, че Стигър го е карала към вкъщи, когато спряла колата и започнала да го целува. После тя му казала да отиде на задната седалка, където двамата се съблекли и правили секс. След това учителката се облякла, но продължила да му прави френска любов.  
 
В момента разследването срещу Стигър продължава, но от полицията са на мнение, че други нейни жертви няма. В момента учителката носи специална гривна с джипиес.

Превод и редакция: БЛИЦ