Принц Хари и Меган Маркъл обмислят покупката на стилно имение в Малибу на стойност 7 милиона долара. Това би могло да стане, след 31 март, когато "Мегзит" официално ще е факт.

Макар че в момента пребивават в Канада, техни близки твърдят, че двойката има желание да се премести в Калифорния, където живее и майката на Меган Дория Рагланд.

Уникалното имение, които са харесали Хари и Меган, е собственост на звездата от "Спасители на плажа" Дейвид Чарвет и съпругата му Брук Бърк.
То е с осем спални, 10 бани, домашно кино и стилна винена изба. Имотът би трябвало да подсигури достатъчно място за Хари, Меган и синът им Арчи, който ще навърши една година през май.Къщата е построена върху 1, 75 дка и е с площ 12 249 кв. метра. Освен с елегантен, светъл интериор, домът разполага със собствено домашно кино, стилна винарска изба, гараж с четири коли, плувен басейн и тенис корт.Самото място е в съседство с къщите на други звезди като Робърт Дауни-младши, Мел Гибсън, Дик Ван Дайк и Кейтлин Дженър.В момента имението се използва като скъп имот под наем, а дъщерята на Кейтлин Кайли Дженър дори остана там две седмици през 2018 година.

Превод БЛИЦ