В американския град Кеневик, Вашингтон, двойка се влюби в една и съща жена и реши да заживеят всички заедно. Историята им беше публикувана от таблоида Daily Mail.

Собственичката на фитнес залата CrossFit Мери Барилас се срещнала със своя съпруг и бизнес партньор Лео Барилас, когато е била едва на 13 години. Четири години по-късно двойката се омъжила.

През 2015 г. Мери и Лео, които имат две деца, се сприятелили във фитнеса с клиентка на  име Кимбърли Слагъл. С времето тяхното приятелско общуване прераства в романтично. 

Две години по-късно, през юни 2017 г., Кимбърли, която също има две деца, се преместила да живее в къщата на Барилас.

С техния пример те се опитват да вдъхновят другите да бъдат честни и да не се страхуват да бъдат различни от останалите.

"Нашите отношения не са много различни от традиционните", казва мъжът.

"
Разбира се, понякога има ревност, това е нормално. Но намерихме начин да се справим с това - говорим", обяснява Лео. 

Според него той няма нищо против, че и двете му възлюбени са по-високи от него. 

"Не ме интересува, че не съм висок, защото имам толкова красиви момичета до мен. Мисля, че това кара другите да се чудят какво толкова ми е специалното", казва той иронично.

Американецът подчертава, че роднините и приятелите им имат положително отношение към семейството му. 

"Не сме се сблъсквали с нищо отрицателно в това отношение. Някои са изненадани и задават много въпроси. Но любопитството им е естествено и очаквано", разкри още Лео. 

Полиаморията е етичен възглед за живота, в който човек признава наличието на любовни отношения с няколко души едновременно, със съгласието и одобрението на всички участници в неговата връзка.

Превод: БЛИЦ