Телевизионният канал РЕН ТВ публикува видео, на което е заснет момента на гибелта на руска туристка в Доминиканската република. На записа се вижда как жената само по пликчета се подава от прозореца на кола, шегува се и се смее. В края на клипа, според информацията, рускинята си удря главата в пътен знак и буквално е обезглавена.


Представител на националната полиция на Доминиканската република Франк Ферликс Дуаран Мехиа съобщи подробности около гибелта на руската туристка в страната, пише Ensegundos. По думите на служителя на реда, инцидентът е станал в сряда, 11 октомври, на пътя към летището в Пунта Кана.  

В резултат на инцидента е загинала 35-годишната Наталия Бородина, жителка на Челябинска област. Заедно с нея в автомобила е бил и гражданката на Украйна Иванна Бойрачук, която е арестувана.

Според РЕН ТВ Наталия е разведена, а за 11-годишния ѝ син се грижи сестра ѝ в гр.Златоуст. Наталия живеела в Кан и печелела много добри пари, а в Доминикана отишла на почивка.

Има и версия обаче, че тя била високоплатена компаньонка в сферата на ескорт услугите. Нейни приятелки споделят, че тя затрупвала социалните мрежи със свои еротични снимки и изключително стриктно следяла за външността си.  

Превод и редакция: БЛИЦ