На дивашка сцена станаха свидетели жители на британската столица в Лондон. Камера на предното стъкло на автомобил засне как мъж размахва огромен нож, с който може да се заколи и глиган, съобщава „Мирър“.
 

Инцидентът станал в южната част на британската столица. Автомобил се изпречва на пътя на велосипедист, който веднага хвърля колелото и тръгва да го гони. Синият автомобил не може да продължи напред заради паркиралите автомобили и този, от който се заснемат кадрите.
 


Възползвайки се от това, чернокожият колоездач настига колата, вади огромен нож и започва да го размахва пред стъклото на шофьор. Блъска с дръжката по вратата. Очевидно шофьорът е затворил добре прозорците и вратите и агресивният мъж не може да го достигне.
 
Нещата се променят драматично, когато още двама чернокожи се притичват на помощ на велосипедиста. Поне на пръв поглед те слизат от намиращия се наблизо автобус и вероятно не познават мъжа с ножа.
 
Обграден от три страни, шофьорът внезапно решава, че не е в безопасност. Той отваря вратата и хуква да бяга. Мъжът с ножа тръгва след него.
 
От полицията съобщават, че няма арестувани във връзка с инцидента. Шофьорът на синия „Фолксваген“ по-късно се е върнал на мястото, но нападателят с ножа бил изчезнал. Няма пострадали. Велосипедистът се издирва.

Превод и редакция: БЛИЦ