20-годишна момиче бе изнасилено от група мъже при нападение в Манчестър, описано от полицията като "наистина ужасяващо", предаде "Дейли стар".

Властите в Голям Манчестър разследват "случайното и отвратително" нападение в парк "Градините на Киркуп" в района на град Уайтшоу.

Шокиращият инцидент се е случил около 00.30 ч. във вторник в парка, който се намира близо до училище.

Все още не са извършени арести, тъй като разследването на престъплението продължава, като полицията призовава за информация от обществото.

Паркът е отцепен и на снимките се вижда голямо полицейско присъствие в района.

Главният инспектор Кара Чарлсуърт от полицията в Южен Манчестър нарече инцидента "наистина ужасен" и добави: "Ние подкрепяме жертвата в този ужасен момент с нашите специалисти. На този етап изглежда, че това е случайна и отвратителна атака и нашите офицери работят неуморно, за да идентифицират виновните".

„Междувременно увеличихме полицейското си присъствие в района и обществеността трябва да се чувства уверена, че, ако има някакви притеснения, може да се обърне директно към нашите служители.

Осъзнаваме, че е било посред нощ и няма да има много свидетели на това нападение, но, ако някой има някаква информация, моля да се свържете, тъй като всеки детайл на този етап може да бъде решаващ", добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!