В китайския град Сучжоу се случи невероятна история, която прилича на сюжет от хитов латиноамерикански сериал. 

Изданието Oriental Daily съобщава, че възрастна жена в деня на сватбата на сина си случайно е открила, че неговата бъдеща невеста е тяхна роднина - отдавна изчезналата ѝ дъщеря. 

Китайката забелязала на ръката на младата жена рождено петно. Тогава тя попитала родителите на булката, дали случайно тя не е осиновена. 

Всички останали в шок, когато разбрали, че родителите на булката осиновили момичето преди 20 години, след като го намерели изоставено край път. 

След това се изяснило, че жената, чието име не се съобщава, е изгубила дъщеря си и дълги години я търсила, но без успех. 

Чувайки новината, невестата изпаднала в неутешим плач. Тя казала, че да намери биологичното си семейство е най-хубавото нещо, което е могло да се случи в живота ѝ, много по-хубаво от сватбата. 

Тогава всички се замислили, че бракът на младите е под заплаха, все пак излиза, че тя се омъжва за собствения си брат. Всички си отдъхнали обаче и тържеството продължило, след като станало ясно, че младоженците нямали кръвна връзка помежду си. 

Изгубилата дъщеря си майка, за да пребори тъгата, решила да си осинови момченце.