Родителите на 2-годишния Дилън взели тежкото решение да изключат жизнеподържащата апаратура от своя тежко болен син. Лекарите ги убедили, че не може да се направи нищо повече за техния син, който бил в кома. Но момченцето неочаквано се пробудило и започнало да се бори за живота си, съобщава Mirror.През 2015 година Дилън попаднал в болница заради проблеми с дишането. Лекарите го диагностицирали с белодробна грануломатоза и назначили лечение, което подобрило състоянието на бебето. Междувременно Дилън получил инфекция, която провокирала бактериална пневмония, състоянието му се влошило и той изпаднал в кома. 

"Точно на Разпети петък ни казаха, че всичко изглежда прекалено зле и няма повече да си върнем Дилън", казва майката на момченцето. 

Цялото семейство на умиращото дете дошла в болницата, за да се прости с него. След това изключили апаратурата на Силън и позволили на родителите да останат край него, тъй като можел да умре във всяка една минута. 

"През цялото това време разговаряхме с него, пеехме му, прощавахме се", казва Кери, майката на момченцето. Но то не умряло. На следващия ден показателите на Дилън неочаквано се подобрили и той се пробудил. Дилън се оказал истински борец. Той останал още половин месец в болницата и накрая се прибрал вкъщи.Оттогава са минали вече две години и днес, гледайки Дилън човек трудно би повярвал, че някога животът му е висял на косъм. А родителите му са убедени, че са станали свидетели на Великденско чудо. 

Превод БЛИЦ