Във видеоклип, направен от очевидец, група тийнейджъри бият бременна майка от Бруклин (Илинойс) - и в един момент един от нападателите дори бие безпомощната й дъщеря, пише usa.one.

Както можете да видите на записа, който моментално стана вирусен в Tуитър, две момичета-тийнейджърки нападнаха жертвата, когато тя стоеше вкъщи с детето си и дърпайки косата й, я събориха на земята. Тогава те започнаха да удрят жената по главата, докато друго момиче снимаше случващото се с мобилния си телефон.


В един момент едно момче се присъедини към групата, нанасяйки на плачещото дете, което стоеше наблизо, ритник със засилване. След това, сякаш нищо не се е случило, той се присъедини към побоя, игнорирайки детето, което падна на земята.

Според The ​​Sun, майката на момчето го защитава, твърдейки, че синът й „не е от онези, които бият деца“ и го ударил „случайно".

Местната полиция заяви, че в момента разследват инцидента и вече са разговаряли с жертвата, която е успяла да идентифицира нападателите. Имената им не бяха разкрити до повдигане на обвинение. Пострадалата е получила леки наранявания по главата, но според източници нищо не застрашава живота й.

Превод: БЛИЦ