Купувачка от Тексас стана звезда в социалните медии, след като изгуби самообладание в супермаркет - и в пристъп на ярост започна да хвърля вещи от количката си, пише usa.one. 
 

Причината за недоволството беше искането да се носи маска. „Не ми пука, аз съм от Далас!“, крещи тя в 27-секундно видео, което вече е гледано почти 17 милиона пъти, хващайки стоки от количката започва да ги хвърля на пода. 

Жената се оплаква от "глупавите правила" и "глупавата маска", която я дразнила, въпреки че записът ясно показва, че клиентката я държи в ръката си. В крайна сметка, след като приключи с гневната тирада, жената незабавно си тръгва, като накрая изисква „да почистят всичко тук, по дяволите“.

Очевидецът, записал инцидента, Омар Гилън, каза, че инцидентът е станал на „Фиеста Март“ в Далас. Според мъжа купувачката отишла в супермаркета с маска, но решила да я свали на касата - и категорично отказала да я сложи отново. „Казаха й, че ще се обадят в полицията, обясни Гилън в Twitter.“ Тя се ядоса и избяга, преди да пристигнат служителите. Нямам идея какво се случи след това. "

Превод: БЛИЦ