Вманиачени котки от месец не оставят миролюбиви лесбийки да си направят смути
Всеки знае, че котките и картонените кутии са създадени едни за други. И в повечето случаи животните в кутии носят на стопаните си много радост и пълнеж за социалните мрежи. Но понякога има и проблеми.

През декември Джесика и Ники, съпружеска двойка от Канада и собственички на три котки, са си поръчали блендер, разказва в. „Дейли Мирър“.


Четиригодишният котарак Макс веднага се качил върху кутията на пода в кухнята. След това бил изместен от по-големите си братчета - Джордж и Ландо Калрисиан. Котките започнали война за правото да седнат на кутията с променлив успех, а Джесика и Ники и досега не могат да използват новия блендер.


Те обаче започнали да документират конфликта във Facebook, а страничката в социалната мрежа за един месец е събрала 44 000 последователи. Хора от цял свят следят с интерес развитието на ситуацията и предлагат свои решения: например да се поръчат още три блендера, за да може всяка котка да си намери място и кухненското оборудване да се използва по предназначение.


Стигнало се до там, че Джесика и Ники са потърсени от производителя на блендера и им е изпратен втори, в същата кутия. Разбира се, това не решило проблема.


Скоро се появяват и още кутии, но истинският блендер остава надеждно пазен и до днес.