"Фарсът" с импийчмънта най-накрая приключи и Доналд Тръмп без никакво съмнение ще бъде оправдан - и финалът на този "цирк" беше ясен от самото начало на всички, освен на медиите и на демократите, заяви водещият на Fox News Тъкър Карлсън, предава pogled.info.


В същото време, въпреки очевидната безсмисленост на този процес, неговите основни участници се стремят да „запалят” по телевизията колкото е възможно повече, докато масовата истерия на различни експерти ще набира скорост.

Хубава вечер и добре дошли в Тъкър Карлсън тази вечер! Беше ужасно дълга седмица. Но, слава Богу, завършваме с две добри новини. Първо, Великобритания отново се превърна в независима държава, както беше през по-голямата част от последните хиляда години. Brexit беше успешен. Поздравления за нашите приятели от Обединеното кралство.

На второ място, у нас фарсът с импийчмънта почти приключи. И това е нашата добра новина. Президентът ще бъде оправдан. Разбира се, още от първия ден разбрахме, че всичко това ще свърши - и това е една от причините, поради които целият този цирк винаги е бил обидна загуба на време. Но сега всичко е официално: дори на мразщите Тръмп републиканските сенатори им с гади. Те искат да прекратят това дело.

Във Вашингтон обаче това, което започва лесно, никога не завършва лесно. Импачмънтът ще плава напред като кораб-призрак. Това се случи днес в Сената.

(Продава рамки за Черен петък в САЩ. Хората се опитват да уловят нещо поне. Има масови боеве).

Всъщност те са пазаруващи в нетрезво състояние в Черния петък. Но болестта е същата: тълпи отчаяни се опитват да хванат дрънкулка, за да запълнят празнотата вътре. Тъжна гледка. Но нека да потърсим истинско видео от заседанието на Сената.

(Кадри от токшоуто на Джери Спрингър. Две жени, кълнат нецензурно, опитвайки се да им откъснат косата).

Отново се появи грешка! Правилната тема - но грешното видео. Джери Спрингър не беше в Сената тази седмица, но Джери Надлер беше. Вижте какво се случи днес, когато главният съдия Джон Робъртс помоли прокурорите да отговорят на последния въпрос. Надлер и Адам Шиф се втурнаха към подиума, с изключение на това, че може да разбутат с лактите си, за да се възползват от последната златна възможност да мрънкат по телевизора. Вижте тази публикация и се запитайте: Виждали ли сте някога нещо по-нещастно?

JOHN ROBERS, председател на Върховния съд на Съединените щати : Моля, коментирайте отговора, който адвокатите на президента току-що са дали, и направете други коментари, които смятате, че Сенатът трябва да чуе, преди да приключим вечерната сесия.

„Искам да вляза в телевизията!“ „Не, аз!“ Тези хора са клоуни. Това видео е олицетворение на целия импийчмънт от началото до края: нарцисизъм, деградация, безсмисленост. Такава велика страна като нашата заслужава повече, но за това ще й трябват изключителни лидери.

В някакъв момент - може би дори през следващата седмица - ще погледнем назад на тази глава от историята засрамени. Но поне още няколко дни тази истерия ще продължи. И вярвате или не, но най-вероятно ще набере скорост. Медиите, очевидно, едва сега започват да осъзнават, че Тръмп няма да бъде отстранен точно преди Суперкупата. Разбира се, винаги са знаели това, но не са могли да си го представят. Те бяха просто шокирани.

В MSNBC някаква Мара Гей заяви, че ако резултатите от миналите избори не бъдат спешно отменени, демокрацията ще загине завинаги. Просто помислете. Вярно, тя не стигна до това. Като цяло това е нелепо. Чуйте нейната истерия.

MARA GAY, журналист : Сега се решава съдбата не на Доналд Тръмп, а на върховенството на закона, решава се съдбата на нашата демокрация ... Искам да кажа, че това е тъжен момент. След повече от 300 години демокрация ... Между другото, истината е важна. Струва ми се като журналист, че това ни отличава от Русия и Венецуела ... Ако не защитаваме истината, скоро ще бъде твърде късно.

„За мен като журналист!“ (Смее се) Между другото, Мара не е просто някакъв фалшив „демократ стратег“, когото често канят на кабеларките. Всъщност тя е в редакцията на The New York Times. Не че това я прави журналист, но така или иначе - тя, това е най-доброто, което успяха да намерят.