Преди по-малко от месец в мрежата се появи видео, запечатало откровения разказ на американски военен, който споделя как е бил отвлечен от извънземни. Записът е направен в присъствието на негови колеги.

Военният опитва да изобрази какво му се е случилото на дъската зад гърба си, но на видеото изображенията се виждат лошо. Съдейки по усмивките на другите бойци, можем да си направим извода, че те не вярват особено много на думите му.

Мъжът в униформа разказва, че след като бил отвлечен, той се срещнал с три раси извънземни. Представителите на първия вид били с големи глави, ниски на ръст и със сивкава кожа. Вторият вид се отличавал с висок ръст и бял цвят на кожата, а извънземните от третия вид изглеждали като типични рептилоиди. Костният им скелет, с изключение на този на рептилите, бил много крехък.
 
Мястото, което обитавали пришълците, също си имало атмосфера. Планетата им се намирала в двойна звездна система – осветявали я едновременно две Слънца.
 
По думите му, врагове на човечеството са само рептилите, тъй като били най-агресивни. Някога между тях и „сивите” извънземни се е водила война, в резултат на която популацията на вторите се е съкратила значително.
 

Превод: БЛИЦ