Животът на 28-годишната Мартин Килминстър от Великобритания се преобърна преди половин година. В началото младата жена почувствали силни болки в гърба, а след известно време спряла да ходи.

Лекарите ѝ поставили смъртоносна диагноза - рак на гръбнака. Според прогнозите на специалистите на Мартин ѝ остават  18 месеца живот. 

Новината станала страшен удар за приятеля на Мартин - Кристофър. Двойката била заедно от 12 години. След като разбрали за присъдата е решили да се оженят. Провели тържеството след месец. Мартин разказва, че това било сватбата на мечтите ѝ. Никой от гостите не успял да сдържи сълзите си, пише Mail Online.

Кристофър вдигнал Мартин без предупреждение от инвалидната количка, за да изпълни с ней сватбения танц под звуците на песента на Aerosmith "I don’t want to miss a thing" ( Аз не искам да загубя нито миг).

"Това беше идеалната сватба, макар че никога не си бях мислила, че ще се омъжа в инвалидна количка", признава Мартин. 

Сега тя продължава борбата с болестта. Двойката планира сватбено пътешествие и така иска да вдъхнови с примера си други хора, които да продължат да се стремят към мечтите си. 

Превод: БЛИЦ