В Обединеното кралство един 28-годишен мъж пусна библейските послания върху огледалата, така че възрастната му любима да го включи в завещанието си. Жената бе сигурна, че Бог говори с нея и едва не загуби ума си.


Младият Бенджамин отдавна търсил вниманието на 83-годишната Ан, изпращайки й пощенски картички, писма и любовни стихове, като в същото време я молел за пари. Човекът й казал, че се нуждае от 27 хиляди лири стерлинги за лечение на болния си брат.

Според BBC News скоро Ан започнала да вижда върху огледалата някои надписи с библейски намеци от сорта на: "Всичко, което ти му дадеш, то ще се върне при теб". Религиозната пенсионерка смятала, че така Бог говори с нея и била притеснена за психичното си състояние. Тя решила да напусне къщата на младия любовник.


Въпреки това малко преди смъртта си Ан променила мнението си, подозирайки, че Бенджамин се опитва да я отрови. В резултат на това жената умряла естествена смърт, а мъжът бил арестуван. Полицията смята, че Бенджамин е искал да убие пенсионерката и да изглежда като инцидент.

Превод: БЛИЦ