Никой няма да води церемонията на "Оскарите" тази година, като за последно това нещо се е случвало преди 30 години, съобщава UNILAD. Наградите на Академията трябваше да минат под хоста на Кевин Харт.

Комикът обаче е сътворил голям скандал със сексистки публикации и изказвания в социалните мрежи и му се наложило да се откаже, за да не го отсвирят организаторите на събитието. 

Вместо да го заменят, изглежда, че най-голямата филмова вечер ще мине без водещ. За последно това се е случило през 1989 година. 

Източници твърдят, че продуцентите ще подберат листа със знаменитости, които ще представят номинационните кръгове и победителите в тях, като за всеки ще бъде различен, вместо да има определен домакин, който да свърши цялата тази работа. 

Също така, продуцентите едвам смогват с работата, с която трябва да са готови след по-малко от шест седмици, когато ще се проведат 91-вите "Оскари". 

Те са категорични, че няма абсолютно никакъв шанс да се стигне до консенсус с Кевин Харт и да се споразумеят все пак да поведе наградите на Академията.