Скоро TNT ще стартира нов сезон на шоуто "Ерген", където кандидатите ще се борят за сърцето на 37-годишния хип-хоп изпълнител Тимати, който наскоро се раздели с любимата си Анастасия Решетова. Припомняме, че красивата моделка роди син на рапъра. 

Сред момичетата, които ще се стремят да заемат мястото на избраника на музиканта е и 22-годишният модел Мария Вебер. Няма как да не се забележи по снимки в социалните мрежи, че знойна брюнетка с извити форми е абсолютен клонинг на бившата приятелка на рапъра. Косата, фигурата, чертите на лицето и дори заниманието и хобитата на красавиците се оказаха подобни. 


Вляво - Анастасия Решетова, вдясно - Мария Вебер

Освен това Мария основа собствена марка бански, занимава се със спорт, мотивира останалите, поддържа Instagram с над 22 хиляди абонати и изглежда перфектно. Момичето пише публикации на тема личен опит и честно говори за себе си. Например, че тя също е имала комплекси."Имах и периоди на отхвърляне. След като носех брекети, бях с 10-15 кг повече от сега. И вътрешното ми състояние изобщо не ме устройваше. Не можех да съм сама, винаги се нуждаех от някой, който просто да е там. Защото да останеш сам със себе си не беше толкова интересно", споделя тя. Въпреки това феновете се чудят дали Тимати и Анастасия Решетова, които му родиха син, наистина са се разделили или това е поредният PR ход. И ако двойката наистина сложи край на връзката, тогава изглежда, че Мария има всички шансове да спечели.

Превод: БЛИЦ