В социална мрежа Reddit се появи много интригуваща публикация. Потребител под псевдонима zherper е публикувал мистериозен видеозапис, направен от камерата за видеонаблюдение в мазето му. Според думите на мъжа, на 12 май в 7 часа вечерта записващото устройство е запечатало нещо в полутъмната стая, за което нашият герой не може да намери рационално обяснение.
На видеото, показано по-долу, можете да видите няколко малки светещи кръгли светлини, които се движат почти успоредно ниско над пода. Във всяка друга ситуация може да се предположи, че това е само прах, осветен от обектива на камерата, но тук има и друга интересна подробност. При появата на блестящата аномалия, намиращата се в мазето котка се приближава към тях и започва да ги разглежда. Домашното животно на мъжа явно вижда тези топки.

Много коментатори в мрежата смятат, че в дома на мъжа са се появили така наречените орби - предполагаеми енергийните субекти от паралелен свят, по правило невидими за очите на възрастен човек. Въпреки това се смята, че такива аномалии се запечатват добре върху снимки и видеоклипове, а освен това малките деца и някои животни, особено котките, могат да ги видят. Според някои специалисти, орбите не са призраци, а нещо съвсем различно, по-скоро, те са представители на някакъв вид разумна енергийна общност, контактите с която все още не могат да бъдат установени. Орбите са снимани в много части на света. Особено много от тях по някаква причина има в Мексиканската пещера на лястовиците, която независими изследователи дори смятат за вход към паралелен свят.

 Превод и редакция: БЛИЦ