Зашеметяваща британска моделка на Playboy търси щастливец, с когото да си прекара времето, докато е в карантина и изолация. Мария Лиман, която има над 587 000 последователи в Instagram, спазва заповеди на премиера Борис Джонсън, като остава у дома, за да спре разпространението на пандемията, пише "Дейли Стар".

26-годишната рускиня обяви, че е в търсене на любов и качи разкошна серия от снимки на страницата си в социалните медии.

Тя написа в Инстаграм: „Точна съм като часовник. Разтривам всичко, което мога да пипна на всеки 10 секунди. Търся очарователен сексуален партньор, който не е болен от коронавирус, за да прекараме следващите месеци в изолация и да се забавляваме по време на карантина".
 Тези, които живеят в столицата на Обединеното кралство, ще се радват да разберат, че в момента Мария се намира в Лондон, където се премести миналата година.

Въпреки че преди тя бе доста пестелива в даването на информация за личния си живот, сега тя не се поколеба и разкри на феновете, че е сама и е готова да се разсее.

Един от феновете й коментира: „Не мисля, че за такава прекрасна жена ще бъде проблем да си намери партньор. Все още се чудя, защо сте неомъжена".
 Друг написа: „Ще се справя с това. В моята родна земя ме наричат ​​спасител”.

Мария, която също е руска телевизионна водеща, е плеймейтката на Плейбой за годината.

Великолепната красавица също зае едно от топ 10 местата в конкурса „Мис Максим“.

В своя Инстаграм тя от време на време споделя горещи снимки на своите фотосесии и фотоси на нейната невероятна си физика.

Превод: БЛИЦ