Жителка на английския град Ню Тредегар, графство Карфили, разбра, че е спечелила от лотарията, няколко минути след като е била информирана, че е излекувана от рак на гърдата, пише The Sun.

55-годишната Лин Прайс отворила писмо, в което заявява, че според резултатите от тестовете е успяла да победи рака на млечната жлеза, който й е бил диагностициран през 2015 година. Няколко минути по-късно 53-годишният й съпруг Дейвид се прибрал от работа и обявил, че са спечелили милион паунда от лотарията EuroMillions.

Новините шокирали жената. Тя отишла до банята и лежала там два часа, опитвайки се да осъзнае всичко, което се е случило.

Следващия месец двойката планира да пътува до Китай с децата и внука си и да отпразнува 33-та годишнина от сватбата.

Според Прайс, това е третата печалба от лотарията в семейството им. Техният далечен роднина Ед Гудчайлд спечелил 71 милиона паунда в лотарията през март. Сестрата на Дейвид също спечелила от лотарията през деветдесетте години.

Дейвид казва, че колегите му по работа на шега го наричали „Лъки Дей” още преди да спечели. Мъжът е любител на катеренето и планира да тръгне на триседмична експедиция до Еверест догодина.

Двойката решила да не напуска работа още.

Превод: БЛИЦ