През последните месеци 18-годишната Бет Мартин от графство Ланкашир тренирала усилено, за да стане част от граничните войски на Великобритания. Затова и новината, че чака бебе, за нея била като гръм от ясно небе, пише The Sun.

На една от поредните тренировки Бет се почувствала зле. Последните три дни я мъчели зверски болки в корема, имала гадене и спазми, но си обяснявала неразположението с лоша храна. При един от най-силните пристъпи момичето отишло в медицинския център. След прегледа фелдшерът извикал спешно линейка, защото се оказало, че Бет има контракции.Патриша мислеше, че има хранително натравяне, но истината бе повече от шокираща
 
През целия път до болницата 18-годишната британка била в лек шок. Тя нямала никаква представа, че е бременна. В последно време била качила няколко килограма, чувствала се уморена, но мислела, че това се дължи на тежките тренировки. А когато една от колежките й намекнала, че може да е бременна, Бет много се обидила.
 
Младата британка родила момиченце, което кръстила Мейзи.Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

„Фелдшерът веднага ми каза, че съм бременна. В този момент имах контракции от 69 часа. А след това имах само седем часа, за да осъзная, че скоро ще стана майка”, разказва Мартин.Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Бебето наистина било голяма изненада за младото момиче. През цялата бременност то изглеждало слабо и нямало корем. Тестовете за бременност, които два пъти си правила, пък били отрицателни.
 
Превод: БЛИЦ